Quadern de Bitàcora


Bé,
Ja hi som.
Escrivim sobre vol per tal que d’altres ho puguin llegir si ho volen fer. Escrivim sobre aquesta passió que nomès ara, desprès de més de quinze anys, es reconeix com a tal.

L’any 1993 es va començar a estar en contacte directe amb els globus aerostàtics. Abans com molts altres, ens deleiem imaginant-nos com en Cirus Smith, o com en Robur, o admirant el vol dels fugitius de l’Alemaya del’Est, meravellant-nos amb els grans dirigibles, llençant globus de paper amb foc d’esperit de ví o aguantant fermament el fil d’un globus de fira que al menor descuit s’en anava amunt i amunt fins a perdre-s de vista.

El primer contacte real el vaig tenir l’any 1985 quan uns amics dels pares vàren venir a fer un vol de publicitat a Barcelona. Tot era massa aventurer, i massa bonic per formar-hi part i m’ho miràva de lluny. Ara més de vint anys desprès nosaltres mateixos formem part d’aquesta bonica aventura.

No tenim imatges de la acció publicitària a Barcelona. En tenim del globus en vol en altres ocasions.

L’any 1993 com deia ens vàren decidir amb la Núria, la meva dona, a volar en globus plantejant-nos-ho com a feina. Varem crear Baló-Baló i volàvem a Cerdanya. Era encara una època en que els llocs de vol no estàven massa definits ni coneguts i moltes coses estàven per descobrir. Eren temps molt difícils, però hi havia alguna cosa que ens empenyia a volar.

Ara mirem endavant amb una nova perspectiva. Ara sabem com respondre a la crida dels núvols. Ara som Volarum i portem tots els vols gravats en la memòria i en unes llibretes en les quals tots els passatgers que han volgut han deixat la seva empremta. Ara volem en globus, volem volar en globus…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.