Arribem del Mercat del Ram

Avui és dilluns. Acabem, com qui diu, d’arribar de la Plana on la família al complet hem participat al XXVé Trofeu Mercat del Ram. Hem fet el que voliem fer. Gaudir de la companyia de gent maca d’allà, la Lourdes, en Miquel, la Mercé, en Quim. Hem retrobat bons companys, la Mercé Carrió amb la qual hem rigut molt. Hem conegut gent molt maca com en Toni « Balloni », en Geff i el sue fill i en Roger que han vingut d’Holanda. Hem volat per aquesta plana tan agraïda i aquesta ciutat tant maca que ens ha deixat enlairar-nos de dins seu en una de les sortides més boniques que es poden fer: des de la Plaça Major. També ens han donat un trofeu… Bé que hi tornarem sempre que poguem.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.