Arribem del Mercat del Ram

Avui és dilluns. Acabem, com qui diu, d’arribar de la Plana on la família al complet hem participat al XXVé Trofeu Mercat del Ram. Hem fet el que voliem fer. Gaudir de la companyia de gent maca d’allà, la Lourdes, en Miquel, la Mercé, en Quim. Hem retrobat bons companys, la Mercé Carrió amb la qual hem rigut molt. Hem conegut gent molt maca com en Toni “Balloni”, en Geff i el sue fill i en Roger que han vingut d’Holanda. Hem volat per aquesta plana tan agraïda i aquesta ciutat tant maca que ens ha deixat enlairar-nos de dins seu en una de les sortides més boniques que es poden fer: des de la Plaça Major. També ens han donat un trofeu… Bé que hi tornarem sempre que poguem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.