Ascensió de dilluns al Penedès

També hem volat avui dilluns al Penedès. Hem après molt. Paciència, paciència. L’aerologia és com és. Desprès d’un primer intent on les ràfegues del matí eren tant fortes que ens han fet plegar el globus, la mandra no porta enlloc, ho hem tornat a intentar i ens ha sortit un volet maquíssim i tranquil. Hem volat amb l’Eva de Sant Sadurní i amb en Pere del Pla el qual com sempre que em passa quan algú ens ajuda desinteressadament i tenim lloc a la cistella l’hem convidat a pujar. La Judit queda pendent per un altre dia.

Un petit record per la dona gran que ens ha donat el bon dia mentre decidiem si sortiem a volar desprès del primer intent.

Són aquests vols esport que tant m’agraden, en bona companyia i amb la intenció de gaudir, amb aquest globus de Viatges Alemany que va tant bé.

Equip de terra de luxe amb la Núria i les nenes i en Carles. La recuperació del globus ha estat una mica treballada ja que hem hagut d’apropar el globus al camí perquè el camp estava « destripat » i molt tou i el cotxe no podia entrar

Això de volar en globus és una meravella. Tenim molta sort.

Posted by Picasa

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.