Vol amb l’Oliver i la Mònica

Avui fa una setmana. Dimecres passat hem fet un volet a casa. Han vingut la Mònica i l’Oliver. Tocava volar baixet per sobre de les vinyes i les oliveres. El lloc escollit per enlairar-nos és molt bonic i em sembla que l’utilitzarem sovint malgrat el que sembli que facin els vents. Vol molt plàcid i tranquil i amb moviment a baixa alçada. No hi ha gaires llocs per aterrar i tanmateix al final el trobarem en un turonet prop de Can Cartró treballant una mica l’aproximació. Equip de terra impecable com sempre. És un luxe i un privilegi volar tal com ho estem fent ara. A l’hora d’esmorzar ens trobem en la continuació de l’aventura. Arribarem fins al castell del Rei Jaume I i desprès de tres intents fallits menjarem un bocata cutre en un bareto de poble amb la tv a tota màquina. Aprofito per fer una crida a veure si ens podeu indicar llocs xulos per esmorzar a la zona.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.