Vol amb l’Oliver i la Mònica

Avui fa una setmana. Dimecres passat hem fet un volet a casa. Han vingut la Mònica i l’Oliver. Tocava volar baixet per sobre de les vinyes i les oliveres. El lloc escollit per enlairar-nos és molt bonic i em sembla que l’utilitzarem sovint malgrat el que sembli que facin els vents. Vol molt plàcid i tranquil i amb moviment a baixa alçada. No hi ha gaires llocs per aterrar i tanmateix al final el trobarem en un turonet prop de Can Cartró treballant una mica l’aproximació. Equip de terra impecable com sempre. És un luxe i un privilegi volar tal com ho estem fent ara. A l’hora d’esmorzar ens trobem en la continuació de l’aventura. Arribarem fins al castell del Rei Jaume I i desprès de tres intents fallits menjarem un bocata cutre en un bareto de poble amb la tv a tota màquina. Aprofito per fer una crida a veure si ens podeu indicar llocs xulos per esmorzar a la zona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.