Captiu de nit

Fa una setmana vàrem anar a fer un captiu de nit. Compromís de l’amfitrió a uns amics en una petita festa. L’espai era petit i si no feia vent ho podiriem fer sense problema. La previsió era de fronts que venien de ponent carregats de pluja, en fí lio meteorològic. A l’hora de la veritat a la tarda les ventades eren fortes, a les vuit del vespre començaven a ser tímides i al moment d’enlairar el globus no hi havia un bri de vent.


Tothom va poder pujar al globus.

M’agrada fer captius. Per mi també és volar. És muntar el globus i elevar-se en l’aire. S’està contínuament aterrant i en llocs petits com aquest l’equip de terra ha d’ajudar als aterratges com si fossim un Zeppelin. En el moment de canvi de passatge i enlairament és tal com si portessim un globus de gas amb el control de pes, el « manos fuera » i totes les pel·lícules que es vulguin. A més la gent és molt agraïda i tots ens ho passem bé. És el que jo dic « fer globo ». M’agrada moltissim.

Posted by Picasa

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.