Captiu de nit

Fa una setmana vàrem anar a fer un captiu de nit. Compromís de l’amfitrió a uns amics en una petita festa. L’espai era petit i si no feia vent ho podiriem fer sense problema. La previsió era de fronts que venien de ponent carregats de pluja, en fí lio meteorològic. A l’hora de la veritat a la tarda les ventades eren fortes, a les vuit del vespre començaven a ser tímides i al moment d’enlairar el globus no hi havia un bri de vent.


Tothom va poder pujar al globus.

M’agrada fer captius. Per mi també és volar. És muntar el globus i elevar-se en l’aire. S’està contínuament aterrant i en llocs petits com aquest l’equip de terra ha d’ajudar als aterratges com si fossim un Zeppelin. En el moment de canvi de passatge i enlairament és tal com si portessim un globus de gas amb el control de pes, el “manos fuera” i totes les pel·lícules que es vulguin. A més la gent és molt agraïda i tots ens ho passem bé. És el que jo dic “fer globo”. M’agrada moltissim.

Posted by Picasa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.