Vol a Vic el 13 d’abril

Aquest diumenge vol a Vic per als companys de Baló-Tour. Rescat de luxe amb la Núria. Vol esport amb el Codi. Boiretes, núvols, ventet de ponent a mitja alçada i temperatura molt agradable. Vol dels que fan afició.

Han vingut la Belén,que no sabia res d’on anava, i l’Enno que li regalava aquest vol sorpresa. Un vol especial per a una noia molt especial. Aquesta zona de vol té sempre el seu qué. Jo en soc particularment amant d’aquests vols de la Plana. Hi havia diversos globus volant. La Belén que és de Galícia m’ha fet pensar que allà enlairen cada 16 de maig festa de San Roque a Betanzos, un globus de paper enorme, d’uns 20 metres de diametre, com els que utilitzem per volar. Ho fan cada any i és una tradició de fa casi 150 anys. Bé seguint amb el vol de diumenge, repeteixo que és dels que fan afició. L’aterratge molt suau en un camí on ens va venir a veure gent i nens. És curiós com encara ara després de tants anys volant a la Plana de manera sistemàtica, hi ha gent que no s’ha apropat mai a un globus i es sorpren veient-ne. Ben mirat a nosaltres també ens passa i també ens apropem quan els veiem aterrar.

Posted by Picasa

Une réflexion sur “Vol a Vic el 13 d’abril

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.