Vol en els llibres

Uns quants dies sense volar desprès d’una sèrie de « males sorts » o no sé com dir. Hem aprofitat per fer feina comercial que ja tocava i he descobert quatre joies literàries globístiques que m’han sorprès agradablement.

L’una és el llibre de la Lolita Bosch amb el títol « Insòlit somni, insòlita veritat. La meravellosa llegenda de l’intrèpid aeronauta Don Joaquín de la Candolla y Rico » amb unes meravelloses il·lustracions de la Elisenda Estrems.

Una altra és la revisió d’un llibre brasiler de l’Edilson Gomes que es diu Cintilante. M’ha fet veure el fet de volar amb més amplitud i llibertat.

L’altra és la màgia del còmic de la mà dels dibuixos a lo Jules Verne del Thierry Gioux en el tercer àlbum de la sèrie « Hauteville House ». Els dos anteriors son també extraordinaris.

I finalment, la relectura d’algunes de les tires de dibuixos de la sèrie « Granotes i cuques  » del Daniel Boada, en un moment que els hi va donar per volar en globus. Vàren sortir publicades a l’Avui ara ja fa uns quants anys. A més la Maria i el Ramon que en aquella època vàren fer un vol amb nosaltres em van enviar vàries tires que jo no tenia. Tot ho guardo amb carinyo.

Aquesta literatura és l’altra manera de viure el vol. És l’altra manera d’aprendre sobre aquesta màgia de volar.

Com diu l’Edilson: « No miraràs més el cel amb els mateixos ulls »

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.