Vol a Cardedeu el 21 de juny AIRCAT.CAT


“La Natura és molt millor
si la veus desde l’altura
el vent et du a l’aventura
i és més ample l’Horitzó”

Aixó ho ha escrit en la llibreta de vols el Josep, aeronauta en aquesta ascensió vallesana.

Aquest vol era del Pep Puntí d’Aircat. Hem volat amb aquest globus tan bonic d’Osona Cuina. A més és el tamany ideal per volar a tot arreu. Potser comercialment no és el més adeqüat ja que no disposa de massa places, però els vols son com més “en familia”.
La zona de Cardedeu no la conec gens. Només he vingut a volar en la Trobada que fa en Carles Roca a la primavera i sempre amb globus petits. El Montseny a tocar li dona sentit, i la verdor dels jardins i els camps.


Anàvem 5 a la cistella. Hem pogut pujar fins la capa transparent i clara de vent dominant que en aquest cas era com de Gregal. Hem vist i ens han vist els globus de Vic. En l’aterratge hem trobat una feixa cómoda de baixar amb el globus i molt difícil de trobar per camins encara que estàvem a uns 200 metres de la carretera de La Garriga i la Núria ens veia perfectament. De fet el camí que portava directe tenia a la entrada un senyal de que no era transitable.


La brisa s’ha aixecat com de cop i ens ha obligat a baixar el globus en la feixa equivocada. Moure-l 20 metres per carregar-lo al remolc ens ha fet utilitzar l’enginy i usar cordes i sentit comú. La Montserrat ha sigut la de la idea d’arrossegar el material amb la corda lligada al cotxe, i en Tomàs el de saber lligar-la amb un nus mariner a la bola del remolc. Treball en equip. Finalment hem pogut sortir bé i hem anat a esmorzar. Vols per recordar que aixó de volar en globus no és només enfilar-se a una cistella i baixar-se al cap d’una hora. De vegades hi ha més en una cosa que anomeno “fer globus”.
Hem fet un bon equip amb la Eli, la Montse, el Tomàs, el Josep, la Núria i el globaire.
Posted by Picasa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.