Vol a Vic del 22 de juny BALO TOUR

Meravellós!
M’agrada volar a Vic. M’agrada volar amb el Finni, i m’agrada que la Núria faci el seguiment. M’agrada el muntatge del Mikel i el Quim amb aixó dels globus. De fet és com si estigués a casa i estem molt còmodes. Fa molts anys que ens coneixem i a més el Mikel em va iniciar en aixó dels globus.

Volar amb el Finni em recorda al Michel que em va ensenyar moltíssim a l’Empordà en una època que podriem dir de descoberta.
Bé, el vol ha estat meravellòs. A 2.500 metres ha havia la capa transparent i hem vist des de les Medes amb precisió al campanar de Sau i una mica de Susqueda. Desde’l Tibidabo fins a les congestes tardanes de l’Alt Pirineu. Tot en aquest estat de suspensió que permet la Capa Transparent on no fa fred ni calor, ni soroll, on el temps sembla no passar i la llum és clara. Ens hi hem quedat molta estona per gaudir al màxim el moment.

L’aterratge ha estat el classic de Vic en aquesta època. Brisetes indefinides que donen voltes i sembla que no et porten enlloc. Camps que encara no estan segats i d’altres femats. Sort que hi ha molts camins i cases. Una salutació a l’Alfons Roca Serrabassa del Molí d’en Valls, que ens ha ajudat a portar el globus a l’era de casa seva on hem pogut pelgar-lo sense problemes i ens ha ofert aigua.
Bon vol i bona companyia amb la Montserrat, la Rosa i el Ferran, la Pilar i el Francisco i el Xevi i amb la Núria que sense ella no podria fer això.
És una sort poder viure aquests moments.

Posted by Picasa

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.