Vol a Vic del 22 de juny BALO TOUR

Meravellós!
M’agrada volar a Vic. M’agrada volar amb el Finni, i m’agrada que la Núria faci el seguiment. M’agrada el muntatge del Mikel i el Quim amb aixó dels globus. De fet és com si estigués a casa i estem molt còmodes. Fa molts anys que ens coneixem i a més el Mikel em va iniciar en aixó dels globus.

Volar amb el Finni em recorda al Michel que em va ensenyar moltíssim a l’Empordà en una època que podriem dir de descoberta.
Bé, el vol ha estat meravellòs. A 2.500 metres ha havia la capa transparent i hem vist des de les Medes amb precisió al campanar de Sau i una mica de Susqueda. Desde’l Tibidabo fins a les congestes tardanes de l’Alt Pirineu. Tot en aquest estat de suspensió que permet la Capa Transparent on no fa fred ni calor, ni soroll, on el temps sembla no passar i la llum és clara. Ens hi hem quedat molta estona per gaudir al màxim el moment.

L’aterratge ha estat el classic de Vic en aquesta època. Brisetes indefinides que donen voltes i sembla que no et porten enlloc. Camps que encara no estan segats i d’altres femats. Sort que hi ha molts camins i cases. Una salutació a l’Alfons Roca Serrabassa del Molí d’en Valls, que ens ha ajudat a portar el globus a l’era de casa seva on hem pogut pelgar-lo sense problemes i ens ha ofert aigua.
Bon vol i bona companyia amb la Montserrat, la Rosa i el Ferran, la Pilar i el Francisco i el Xevi i amb la Núria que sense ella no podria fer això.
És una sort poder viure aquests moments.

Posted by Picasa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.