30 de maig a Cerdanya

Volem altre cop amb un globus que no hem portat mai. Aquesta vegada un Ultramàgic 180 de l’Angel Puig que te una empresa que es diu Globubolg. També tenim un nou rescat que s’estrena ara. És l’Ignasi. Ens coneixem fa molts anys i alguna vegada va acompanyar grups de nens a les activitats amb globus que feiem fa molts anys. Tampoc he fet cap foto en vol. L’Ignasi sí n’ha fet i intentaré afegir-ne alguna. Tampoc he fet escriure a la llibreta, això ja comença a ser deixadesa, si no fòs que ha sigut per no crear greuge comparatiu amb els passatgers de l’altre globus. Sí que tinc els noms escrits per ells un un paper i que envidentment enganxaré a la llibreta.

El vol molt tranquil. M’he deixat emportar cap a la zona de Caixans i Les Pareres podent tornar al centre de Cerdanya i aterrar a prop de Sant Marc. Rescat molt bo de l’Ignasi aterrant sobre el remolc i plegant el globus al camí.
He disfrutat bastant en la companyia i el vol. M’agrada quan les coses van així de còmodes perquè permet gaudir plenament de la companyia i del vol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.