30 de maig a Cerdanya

Volem altre cop amb un globus que no hem portat mai. Aquesta vegada un Ultramàgic 180 de l’Angel Puig que te una empresa que es diu Globubolg. També tenim un nou rescat que s’estrena ara. És l’Ignasi. Ens coneixem fa molts anys i alguna vegada va acompanyar grups de nens a les activitats amb globus que feiem fa molts anys. Tampoc he fet cap foto en vol. L’Ignasi sí n’ha fet i intentaré afegir-ne alguna. Tampoc he fet escriure a la llibreta, això ja comença a ser deixadesa, si no fòs que ha sigut per no crear greuge comparatiu amb els passatgers de l’altre globus. Sí que tinc els noms escrits per ells un un paper i que envidentment enganxaré a la llibreta.

El vol molt tranquil. M’he deixat emportar cap a la zona de Caixans i Les Pareres podent tornar al centre de Cerdanya i aterrar a prop de Sant Marc. Rescat molt bo de l’Ignasi aterrant sobre el remolc i plegant el globus al camí.
He disfrutat bastant en la companyia i el vol. M’agrada quan les coses van així de còmodes perquè permet gaudir plenament de la companyia i del vol.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.