Rescat a Cerdanya

Em truca el Pep Puntí per fer-li un rescat. M’agrada fer rescats amb pilots com el Pep. Fer rescats va ser la meva primera feina quan vaig tenir el títol de pilot. Hi vaig aprendre molt amb el Michel Lauweart a l’Alt Empordà a començament dels 90.

Aquest rescat ha estat molt bonic. Sortim desde Prats. El globus s’endinsa en els núvols i decidim a la Olga, la dona d’un dels passatgers, anar a Sant Salvador per tal d’estar en un lloc elevat per quan el globus torni a aparèixer.
Al cap d’una estona el veiem per la zona de la bassa de Sanavastre i anem a buscar-los. Quan hi arribem el Pep ha tornat a entrar als núvols i esperem. Uns quants ocells i un conill matiner i fugisser desprès el veiem aparèixer a la zona del poble de Prats.
Hi anem de seguida i la sorpresa és que el veiem aterrat a Sant Salvador a 20mts d’on hem estat feia una estona. Sense moure-ns haguès semblat que sabiem d’antuvi on aniria a parar el globus. Tot molt bé i molt divertit.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.