Rescat a Cerdanya

Em truca el Pep Puntí per fer-li un rescat. M’agrada fer rescats amb pilots com el Pep. Fer rescats va ser la meva primera feina quan vaig tenir el títol de pilot. Hi vaig aprendre molt amb el Michel Lauweart a l’Alt Empordà a començament dels 90.

Aquest rescat ha estat molt bonic. Sortim desde Prats. El globus s’endinsa en els núvols i decidim a la Olga, la dona d’un dels passatgers, anar a Sant Salvador per tal d’estar en un lloc elevat per quan el globus torni a aparèixer.
Al cap d’una estona el veiem per la zona de la bassa de Sanavastre i anem a buscar-los. Quan hi arribem el Pep ha tornat a entrar als núvols i esperem. Uns quants ocells i un conill matiner i fugisser desprès el veiem aparèixer a la zona del poble de Prats.
Hi anem de seguida i la sorpresa és que el veiem aterrat a Sant Salvador a 20mts d’on hem estat feia una estona. Sense moure-ns haguès semblat que sabiem d’antuvi on aniria a parar el globus. Tot molt bé i molt divertit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.