Vol del 6 de juny


Volet a Cerdanya amb el 180 de l’Àngel Puig. Rescat amb el Pere de cal Quel. Vol estandard des de Prats. És curiòs com amb el Pere amb tots el anys i els vols a tot arreu que hem fet és la primera vegada que sortim d’aquí.

Comencem centrant el globus més cap a la Solana per mirar de fer un ascensió alta sense que ens tirem a Tossa. En aquests cas que hi hagi altres globus serveix molt. Arribem casi a la nacional i pugem. Arribem a sobre de 3.100 mts amb unes vistes espectaculars. Em meravello sempre malgrat haver-ho vist tantes vegades.


Baixem. Baixem molt ràpid amb el globus girant. Ara ja sé que no és Coriolis. ariibem a 300mts del terra i mirem a veure on ens portarà la brisa de terra. Tornem cap al camp d’enlairament, però perdem el ventet i ens dirigim massa a la esquerra. A prop de terra gira encara més a l’esquerra i decideixo anar a aterrar al camí que va directe a Mosoll. El Pere impecable com sempre arriba al mateix moment que anem a tocar terra.


Aterrem al remolc i ens fem la foto de l’aterratge. Torno a fer fotos. Sembla que tot es normalitza. Nomès que no he fet escriure comentaris a la llibreta. Tinc, però, els noms escrits per ells en un paper. Companyia molt grata amb el Pere, la Lali, la Pilar, l’Emeterio, el Gregorio, l’Antònia, l’Enric, la Mireia i el Pere Quel.
Vol gratificant. Quebé!
Posted by Picasa

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.