Vol del 6 de juny


Volet a Cerdanya amb el 180 de l’Àngel Puig. Rescat amb el Pere de cal Quel. Vol estandard des de Prats. És curiòs com amb el Pere amb tots el anys i els vols a tot arreu que hem fet és la primera vegada que sortim d’aquí.

Comencem centrant el globus més cap a la Solana per mirar de fer un ascensió alta sense que ens tirem a Tossa. En aquests cas que hi hagi altres globus serveix molt. Arribem casi a la nacional i pugem. Arribem a sobre de 3.100 mts amb unes vistes espectaculars. Em meravello sempre malgrat haver-ho vist tantes vegades.


Baixem. Baixem molt ràpid amb el globus girant. Ara ja sé que no és Coriolis. ariibem a 300mts del terra i mirem a veure on ens portarà la brisa de terra. Tornem cap al camp d’enlairament, però perdem el ventet i ens dirigim massa a la esquerra. A prop de terra gira encara més a l’esquerra i decideixo anar a aterrar al camí que va directe a Mosoll. El Pere impecable com sempre arriba al mateix moment que anem a tocar terra.


Aterrem al remolc i ens fem la foto de l’aterratge. Torno a fer fotos. Sembla que tot es normalitza. Nomès que no he fet escriure comentaris a la llibreta. Tinc, però, els noms escrits per ells en un paper. Companyia molt grata amb el Pere, la Lali, la Pilar, l’Emeterio, el Gregorio, l’Antònia, l’Enric, la Mireia i el Pere Quel.
Vol gratificant. Quebé!
Posted by Picasa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.