Vol des de l’aeròdrom

Bé, ja hi hem tornat. Un vol amb un globus de l’aeròdrom que anava molt bé i amb gent amable. Volada suau de Cerdanya amb briseta de ponent a mitja alçada i cap a la Seu a terra. Arribem a Puigcerdà i aprofitem el sotaventper aterrar al camp delPolígon on ara fan la fira dels cavalls. Recuperació impecable amb el cotxe al camp abans de que nosaltres hi arribem. Ha estat un vol important per l’inici de la temporada com a pilot i per altres raons personals. Ara ja he treballat per una nova empresa Globus del Pirineu que opera desde fa molts anys a l’aeròdrom. No he fet cap foto d’aquest vol i tampoc he fet que els passatgers escriguin a la llibreta.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.