Vol des de l’aeròdrom

Bé, ja hi hem tornat. Un vol amb un globus de l’aeròdrom que anava molt bé i amb gent amable. Volada suau de Cerdanya amb briseta de ponent a mitja alçada i cap a la Seu a terra. Arribem a Puigcerdà i aprofitem el sotaventper aterrar al camp delPolígon on ara fan la fira dels cavalls. Recuperació impecable amb el cotxe al camp abans de que nosaltres hi arribem. Ha estat un vol important per l’inici de la temporada com a pilot i per altres raons personals. Ara ja he treballat per una nova empresa Globus del Pirineu que opera desde fa molts anys a l’aeròdrom. No he fet cap foto d’aquest vol i tampoc he fet que els passatgers escriguin a la llibreta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.