Vol del 4 d’octubre de 2008 a Vic

Sí, fa  més d’un any d’aquest vol. Hi faig una entrada perquè l’Ester ha fet que el recordés, que mirés la llibreta on registro els vols i el disc extern on guardo les imatges dels vols (sortosament endreçades de manera suficientment racional).

Hi poso el meu comentari escrit a la llibreta.

 »    4/10/08
Qui ho diria! Finalment sortim amb la calma que pertoca. Vol suau de plana. No podem entrar al centre de Vic. Pugem, pugem fins a 1.900 amb ventet de Ponent. Baixada a Sant Marc amb cèrvols i estruços.Seguim el vol i aterrem en un camp de vaques amb permisos i tot. No sé si em mereixo els rescats que tinc. Tampoc sé si em mereixo els passatgers que em toquen disfruto moltissim amb aquesta feina. »
En Santa, un dels passatgers en aquest vol em va enviar un correu que titolava « un plaer!, volar ha estat un plaer! » i definia el globus  com « tota aquella masa  d’aire guardada en un sac! ».
Recordo ara també els estruços de prop de Sant Marc, i el rescat impecable com sempre del Pere amb el que acabo de parlar per preparar els vols d’aquest cap de setmana que ve.
Això de volar en globus és una meravella.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.