Un 9 de gener, un vol al Bages.

Volant al Bages amb el globus gran de Barcelona Ballon Flights.

Continua el vent espectacular al Pirineu. Quina força de la natura. M’encanta aquest vent encara que fa que no podem volar en globus.

El 9 de gener de 2016 vaig portar el globus gran de Barcelona Balloon Flights https://www.barcelonaballoonflights.com/  al Bages. Tinc sort de poder volar professionalment d’aquesta manera. Escric al diari:

« Es tracta d’un grup gestionat per Fernando Muga de BBF https://www.barcelonaballoonflights.com/ . Hi ha també dos altres equips de vol en globus. Hem quedat al Parc de l’Agulla. Anem amb el Sergi de la Txell. A Cerdanya fa molt vent. A Manresa es pot volar. Un dels pilots ja té des d’ahir la idea d’enlairar-nos de Callús. Mentre estic amb els passatgers els altres pilots decideixen que hem d’enlairar-nos de Callús.

El vol ben bonic. Un dels pilots fa de tècnic dient-nos lo de la presó, lo dels paraxuts… Anem les tres relativament junts fins que els altres globus aterren en un lloc que jo crec veure d’accès relativament difícil per als cotxes.

Nosaltres decidim seguir una mica més fins arribar a uns camps bons prop d’Artès, al costat del camí del cementiri. Assistència ben bona del Sergi, com sempre que anem junts.

Els passatgers tenen visita a unes caves a Artès (http://www.cavesartium.com/).

Desprès de recuperar els cotxes i despedir els altres equips de globus, en Sergi i jo ens quedem amb ells a la visita que ha sigut ben interessant.

Bones sensacions en aquest vol. »

Aquí el comentari dels passatgers:

Comentaris dels passagers en el vol de 9 de gener de 2016.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.